Eenvoudig en snel
melding van uw paard
doen bij RVO

Powered by EquineM

Eenvoudig en snel
melding van uw paard
doen bij RVO

Powered by EquineM

Over de PaReg app

Met de PaReg app op uw mobiel kunt u -waar u ook bent- eenvoudig een melding aan RVO doorgeven. Met 1 druk op de knop meldt u de aanvoer, afvoer, import, export of dood van een paard rechtstreeks in het Identificatie & Registratiesysteem (I&R) van RVO.

Naast meldingen doen, kunt u met de app ook kostenloos gegevens, documenten, foto’s en videos van uw paard aan het paardprofiel toevoegen. Zo heeft u altijd en overal al uw paardengegevens bij de hand.

De PaReg app is ontwikkeld door EquineM.

Functies van de App

Prijzen

Het bijhouden van uw paardgegevens in de app (inclusief toevoegen van documenten, video’s en URLs) is gratis.

Voor het doen van de meldingen dient u melding-credits aan te schaffen. Elke melding bij RVO kost 1 credit. De eerste drie credits (meldingen) zijn gratis. Aanvullende credits kunt u kopen tegen de volgende tarieven: +10 credits = € 10 | +50 credits = € 35 | +100 credits = € 50 | +500 credits = € 200

Gelijk beginnen?

Om meldingen te doen met de Pareg app, dient u eenmalig een stappenplan te volgen zodat de app met uw RVO account wordt gekoppeld. Het stappenplan legt alles op eenvoudige manier uit, zodat u snel van start kan gaan met de Pareg app. Klik op de knop hieronder om naar het stappenplan te gaan.